C2G Smart Recruitment Sites
Jouw plek om je te ontplooien

Rust creëren in een chaotische wereld

Security Monitoring Centre (SMC) is een wereldwijd opererende alarmcentrale. Dat betekent dus optimale carrièremogelijkheden voor jou, ook in Nederland. De dienstverlening van SMC gaat 24 uur per dag, 7 dagen per week door en varieert van het afhandelen van inbraak- en brandalarmen, camerabewaking, teleservice en alarmopvolging tot het aansturen van klimaatinstallaties.

Jouw ontwikkeling telt

Bij SMC krijg je de kans om elke dag te groeien in je werk. Ga je bij ons aan de slag? Dan bieden we je de opleidingen, cursussen en trainingen die handig of onmisbaar zijn in jouw baan. Bij sommige functies is een vooropleiding niet eens nodig! En wil je na een tijd doorgroeien naar een nieuwe positie? De overstap maken naar een andere afdeling? Of jouw kennis verbreden over een van onze diensten? Het is allemaal mogelijk. Zo maken we jaarlijks budget vrij voor opleidingen en trainingen. En is er alle ruimte voor jou om eens een dag met een ander team mee te lopen. Jouw ontwikkeling telt bij SMC!

Geen werkdag is hetzelfde

Als dé partner in veiligheid staan we bij SMC dag en nacht klaar voor ruim 80.000 klanten door het hele land. Van bedrijven tot particulieren: wij beschermen ze tegen onveilige situaties met behulp van brand- en elektronische beveiligingsoplossingen op maat. Of je nu als centralist, netwerk- en securityspecialist of medewerker teleservice bij ons aan de slag gaat: ons uiteenlopende klantenbestand maakt jouw werk boeiend én uitdagend. Hoe jouw afwisselende werkdagen er precies uit gaan zien? Dat lees je in onze vacatures.

Bekijk de video over alarmverificatie
Fijne collega’s

We garanderen je: SMC voelt als een warm bad. Kenmerkend voor onze organisatie is dat diverse medewerkers al tientallen jaren bij ons werken. Persoonlijk, informeel en toegankelijk zijn de woorden die collega’s gebruiken om de werksfeer bij SMC te beschrijven. Dat merk je meteen op je eerste werkdag: we vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt bij ons. Zo maken we je uitgebreid wegwijs binnen de organisatie. Ook kun je daarna altijd met je vragen terecht bij je collega’s. Uiteraard is er ook ruimte voor een geintje of persoonlijk gesprek op z’n tijd. En we organiseren regelmatig leuke activiteiten, zoals team- en bedrijfsuitjes.

Verhalen van medewerkers

"Veel mensen willen niet onregelmatig werken, maar elke dienst heeft zijn charmes."

Katrijn over werken bij SMC

"De afwisselende diensten en het soort werkt maakt dat er altijd iets te beleven valt."

Wassila over werken bij SMC

De Nederlandse tak van SMC

De Nederlandse tak van SMC heeft twee geschakelde alarmcentrales in Tiel en Eindhoven en telt ruim 160 medewerkers. SMC is een informele organisatie die naast scholings- en ontplooiingsmogelijkheden, een zeer prettige werksfeer biedt.