C2G Smart Recruitment Sites

Wassila over werken bij SMC

Waarom ben je bij SMC gaan werken?

Ik ben bij SMC gaan werken omdat het voor mij tijd was voor een nieuwe uitdaging en ik veel wilde leren. Voordat ik bij SMC kwam werken was ik nog een student. De overgang van een student naar het bedrijfsleven was vanwege SMC eenvoudig en vooral heel leerzaam.

Wat maakt je werk bij SMC leuk?

Je verveelt je nooit en je bent continu bezig. Daarnaast is er veel ruimte om door te groeien en te ontdekken of bepaalde functies of richtingen bij je passen.

Hoe is je werk privé balans?

Er is genoeg ruimte om te overleggen over het rooster. Af en toe in het weekend werken hoort erbij, maar het is ook fijn dat je af en toe een paar dagen doordeweeks vrij bent.

Welke kansen heb je gekregen bij SMC?

Ik ben in 2 jaar tijd heel snel doorgegroeid bij SMC. Ik begon als‘teleservice medewerkster’ en werd vervolgens ‘ back-up teamleider’. Nu ben ik ‘teamleider teleservice’. En ik kan er altijd nog voor kiezen om nieuwe skills erbij te leren. Zo is mijn volgende doel om alarm-centraliste te worden!

Waarom zouden andere mensen bij SMC moeten gaan werken?

Mensen zouden bij SMC moeten werken omdat er veel doorgroeimogelijkheden zijn. De afwisselende diensten en het soort werkt maakt dat er altijd iets te beleven valt, zowel aan de telefoon als de gezelligheid met collega’s onder elkaar.